fbpx

Behandelingen

Tandartspraktijk Laan op Zuid biedt een compleet pakket aan tandheelkundige behandelingen voor jong en oud. Onze ervaren tandartsen staan in Rotterdam Zuid bekend om hun kennis en ervaring op het gebied van endodontologie, implantologie, parodontologie, facings en esthetische tandheelkunde. Onze tandartspraktijk werkt met de nieuwste technologie om alle behandelingen optimaal uit te voeren. Naast onze vakkundige behandelingen zijn we een spoedtandarts.

 

Wortelkanaalbehandeling

Endodontologie focust zich binnen de tandheelkunde op het weefsel binnen in de tanden. Dit weefsel, de pulpa, kan gaan ontsteken, waardoor de zenuw in de tand afsterft. Om dit voor te zijn krijgen patiënten een wortelkanaalbehandeling.

Implantologie

Implantaten brengen uitkomst wanneer patiënten tanden of kiezen missen. Hierbij wordt er een titanium schroef vastgezet in het kaakbot. Vervolgens plaatsen onze specialisten een gebitsprothese op deze schroef.

Facings

Facings plaatsen we op scheve of kleine tanden. Facings bestaan uit een tandkleurig materiaal, waardoor de tand een optimale vorm krijgt. Ze worden veel gebruikt om een spleet tussen de tanden te verhelpen.

Esthetische tandheelkunde

Esthetische of cosmetische tandheelkunde betreft de algemene controles en behandelingen ten behoeve van preventie of herstel. Iedere patiënt krijgt persoonlijke aandacht en behandelingen op maat.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen plaatsen we om gebitsbeschadiging te herstellen. Kronen worden over een beschadigde tand of kies geplaatst. Bruggen plaatsen we om grote open ruimtes in het gebit op te vullen.

Kunstgebit

Een kunstgebit is de ideale oplossing voor ouderen van wie het gebit ernstige gebreken kent. Bijvoorbeeld het missen van een groot gedeelte van het gebit of een zeer slechte staat. Een kunstgebit wordt op maat gemaakt voor de perfecte pasvorm.

Spoed tandarts Rotterdam

Naast een reguliere tandartspraktijk in Rotterdam zijn we een spoed tandarts. Neem in geval van nood zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar 010 – 820 97 84. We proberen dezelfde of volgende dag een afspraak in te plannen.

Kindertandarts

Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde. We stellen angstige kinderen op hun gemak en zorgen dat zij met een positief gevoel en een stralende lach de deur uitlopen.

Tanden bleken

Tandglazuur zorgt voor witte tanden. Deze buitenste laag wordt echter aangetast door zure voedingsmiddelen. Door uw tanden te bleken krijgt u uw witte glimlach weer terug. Onze specialisten informeren u graag.

CEREC Kronen

CEREC kronen zijn de nieuwste technologie op het gebied van tandrestauratie. Met dit systeem kunnen we binnen één bezoek een kroon maken. Bovendien hoeft u niet meer twee weken te wachten en is een noodkroon overbodig.

Periodieke controle

Om een gezond en mooi gebit te behouden is het raadzaam om twee keer per jaar de tandarts te bezoeken voor de periodieke controle. Zo kunnen we problemen met het gebit of het tandvlees voorkomen of tijdig behandelen.

Mondhygiëne

Onder mondhygiëne vallen preventieve behandelingen die uw mond in optimale gezondheid houden. Ook voor het verwijderen van tandsteen, het polijsten van vullingen of het sealen van kiezen kunt u bij de mondhygiënist terecht.

Endodontologie

Behandelingen aan het wortelkanaal worden uitgevoerd door de endodontoloog. Ontstoken tandweefsel herstelt niet vanzelf, maar kan zelfs afsterven of overslaan op het kaakbot. De endodontoloog helpt u graag snel van uw klachten af.

Vullingen

Als de tandarts constateert dat u een gaatje heeft, verhelpt hij dit door het plaatsen van een vulling. Vullingen voorkomen verder tandbederf en verhelpen eventuele pijn. Bij Tandartspraktijk Laan op Zuid in Rotterdam plaatsen we vullingen van composiet.

Gebitsprotheses

Een gebitsprothese biedt uitkomst als u een of meerdere kiezen mist. Er bestaan verschillende protheses die ervoor zorgen dat u zoals vanouds kunt praten, eten en lachen. Op maat gemaakt met een perfecte pasvorm.

 

Contact met Tandartspraktijk Laan op Zuid

Heeft u vragen over onze behandelingen of heeft u behoefte aan persoonlijke informatie en advies over uw situatie? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 010 – 820 97 84 of vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.