Behandelingen

Tandartspraktijk Laan op Zuid is er voor jong en oud. Onze ervaren en gediplomeerde tandartsen staan in Rotterdam Zuid bekend om hun kennis en ervaring op het gebied van endodontologie, implantologie, parodontologie, facings en esthetische tandheelkunde. Onze tandartspraktijk is voorzien van de nieuwste technologie waarmee alle behandelingen optimaal uitgevoerd worden. Naast onze vakkundige behandelingen zijn we een spoed tandarts.

Wortelkanaalbehandeling

Endodontologie focust zich binnen de tandheelkunde op het weefsel binnen in de tanden. Dit weefsel, de pulpa, kan gaan ontsteken, waardoor de zenuw in de tand afsterft. Om dit voor te zijn krijgen patiënten een wortelkanaalbehandeling.

Implantologie

Implantaten brengen uitkomst wanneer patiënten tanden of kiezen missen. Hierbij wordt er een titanium schroef vastgezet in het kaakbot. Vervolgens plaatsen onze specialisten een gebitsprothese op deze schroef.

Facings

Facings plaatsen we op scheve of kleine tanden. Facings bestaan uit een tandkleurig materiaal, waardoor de tand een optimale vorm krijgt. Ze worden veel gebruikt om een spleet tussen de tanden te verhelpen.

Esthetische tandheelkunde

Esthetische of cosmetische tandheelkunde betreft de algemene controles en behandelingen ten behoeve van preventie of herstel. Iedere patiënt krijgt persoonlijke aandacht en behandelingen op maat.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen plaatsen we om gebitsbeschadiging te herstellen. Kronen worden over een beschadigde tand of kies geplaatst. Bruggen plaatsen we om grote open ruimtes in het gebit op te vullen.

Kunstgebit

Een kunstgebit is de ideale oplossing voor ouderen van wie het gebit ernstige gebreken kent. Bijvoorbeeld het missen van een groot gedeelte van het gebit of een zeer slechte staat. Een kunstgebit wordt op maat gemaakt voor de perfecte pasvorm.

Spoed tandarts Rotterdam

Naast een reguliere tandartspraktijk in Rotterdam zijn we een spoed tandarts. Neem in geval van nood zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar 010 – 820 97 84. We proberen dezelfde of volgende dag een afspraak in te plannen.

Kindertandarts

Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde. We stellen angstige kinderen op hun gemak en zorgen dat zij met een positief gevoel en een stralende lach de deur uitlopen.

Tanden bleken

Tandglazuur zorgt voor witte tanden. Deze buitenste laag wordt echter aangetast door zure voedingsmiddelen. Door uw tanden te bleken krijgt u uw witte glimlach weer terug. Onze specialisten informeren u graag.

CEREC Kronen

CEREC kronen zijn de nieuwste technologie op het gebied van tandrestauratie. Met dit systeem kunnen we binnen één bezoek een kroon maken. Bovendien hoeft u niet meer twee weken te wachten en is een noodkroon overbodig.

 

Contact met Tandartspraktijk Laan op Zuid

Heeft u vragen over onze behandelingen of heeft u behoefte aan persoonlijke informatie en advies over uw situatie? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 010 – 820 97 84 of vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.