Bel ons op 010 82 09 784

Tandartspraktijk Laan op Zuid is er voor jong en oud. Onze ervaren en gediplomeerde tandartsen staan in Rotterdam Zuid bekend om hun kennis en ervaring op het gebied van endodontologie, implantologie, parodontologie, facings en esthetische tandheelkunde. Onze tandartspraktijk is voorzien van de nieuwste technologie waarmee alle behandelingen optimaal uitgevoerd worden. Naast onze vakkundige behandelingen zijn we een spoed tandarts.

DIRECT INSCHRiJVEN

tandarts laan op zuid gevel

Endodontologie focust zich binnen de tandheelkunde op het weefsel binnen in de tanden. Dit weefsel, de pulpa, kan gaan ontsteken, waardoor de zenuw in de tand afsterft. Om dit voor te zijn krijgen patiënten een wortelkanaalbehandeling.

tandarts laan op zuid gevel

Implantaten brengen uitkomst wanneer patiënten tanden of kiezen missen. Hierbij wordt er een titanium schroef vastgezet in het kaakbot. Vervolgens plaatsen onze specialisten een gebitsprothese op deze schroef.

tandarts laan op zuid gevel

Facings plaatsen we op scheve of kleine tanden. Facings bestaan uit een tandkleurig materiaal, waardoor de tand een optimale vorm krijgt. Ze worden veel gebruikt om een spleet tussen de tanden te verhelpen.

tandarts laan op zuid gevel

Esthetische of cosmetische tandheelkunde betreft de algemene controles en behandelingen ten behoeve van preventie of herstel. Iedere patiënt krijgt persoonlijke aandacht en behandelingen op maat.

tandarts laan op zuid gevel

Kronen en bruggen plaatsen we om gebitsbeschadiging te herstellen. Kronen worden over een beschadigde tand of kies geplaatst. Bruggen plaatsen we om grote open ruimtes in het gebit op te vullen.

tandarts laan op zuid gevel

Een kunstgebit is de ideale oplossing voor ouderen van wie het gebit ernstige gebreken kent. Bijvoorbeeld het missen van een groot gedeelte van het gebit of een zeer slechte staat. Een kunstgebit wordt op maat gemaakt voor de perfecte pasvorm.

tandarts laan op zuid gevel

Naast een reguliere tandartspraktijk in Rotterdam zijn we een spoed tandarts. Neem in geval van nood zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar 010 - 820 97 84. We proberen dezelfde of volgende dag een afspraak in te plannen.

tandarts laan op zuid gevel

Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde. We stellen angstige kinderen op hun gemak en zorgen dat zij met een positief gevoel en een stralende lach de deur uitlopen.

tandarts laan op zuid gevel

Tandglazuur zorgt voor witte tanden. Deze buitenste laag wordt echter aangetast door zure voedingsmiddelen. Door uw tanden te bleken krijgt u uw witte glimlach weer terug. Onze specialisten informeren u graag.

Contact met Tandartspraktijk Laan op Zuid

Heeft u vragen over onze behandelingen of heeft u behoefte aan persoonlijke informatie en advies over uw situatie? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 010 – 820 97 84 of vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

STUUR ONS EEN BERICHT

 

Schrijf hier in!

tandarts laan op zuid gevel

Inschrijven als nieuwe patiënt kan via ons online formulier.

DIRECT INSCHRiJVEN

Spoedeisende hulp

spoed tandarts

Aarzelt u niet en belt u DIRECT met onze praktijk op tel nr: 010-8209784.
Ook als u geen patient bij ons bent.

De praktijk

Tandartspraktijk Laan op Zuid is een zeer moderne praktijk. Door de centrale ligging midden op de Kop van Zuid en de ruime openingstijden, zijn we zeer goed bereikbaar voor jong en oud. Naast complete tandheelkundige zorg bieden we als spoed tandarts ook hulp bij noodgevallen.

Adres

  • Tandartspraktijk Laan op Zuid
  • Laan op Zuid 2
  • 3071 AA Rotterdam

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 19:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

Bereikbaarheid