fbpx

Esthetische tandheelkunde

In onze tandartspraktijk in Rotterdam zijn vrijwel alle specialisaties aanwezig, zo ook esthetische tandheelkunde. Hierbij ligt de nadruk op het mooier maken van het gebit. De ervaren tandartsen van Tandarts Laan op Zuid hebben oog voor detail en streven keer op keer naar een prachtig resultaat. Zo kunnen we u een mooi gebit en een stralende lach bezorgen.

Bent u benieuwd wat esthetische tandheelkunde voor uw gebit kan betekenen? Neem direct contact met ons op of plan direct een afspraak in. Onze tandarts controleert uw gebit en geeft u advies op maat om een prachtig gebit voor u te realiseren.

Wat is esthetische tandheelkunde?

Esthetische tandheelkunde, ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd, is een overkoepelende term voor behandelingen die uw gebit mooier maken. Streeft u naar een mooi gebit waarmee u zorgeloos kunt lachen en praten? Tandarts Laan op Zuid heeft de nodige kennis en vaardigheden in huis om deze wens voor u in vervulling te laten gaan. Onze specialiseerde tandartsen zijn ervaren op het gebied van esthetische tandheelkunde en maken uw gebit (weer) mooi.

Toepassingen esthetische tandheelkunde

Mist u tanden, zijn uw tanden afgebroken of heeft u last van gele tanden? Dan kan cosmetische tandheelkunde uitkomst voor u bieden. Voorbeelden van esthetische tandheelkunde waarvoor u bij ons in de praktijk terecht kunt, zijn:

Natuurlijke en mooie resultaten

Onze tandartsen streven altijd naar de natuurlijkste resultaten. Dit doen we met behulp van de nieuwste technieken. Graag nodigen we u uit voor een adviesgesprek. Hierbij controleren we uw gebit en bespreken we uw wensen. Op basis van deze analyse stellen we een behandelplan op, zodat we u van een prachtig gebit kunnen voorzien.

Wat zijn de voordelen van cosmetische tandheelkunde?

Dankzij de behandelingen die vallen onder cosmetische tandheelkunde kunnen we uw gebit mooier maken, waardoor uw zelfvertrouwen toeneemt. In sommige gevallen werken we ook direct aan het verbeteren van de kwaliteit van uw gebit. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van kronen en bruggen, waardoor u niet alleen een mooie lach krijgt, maar ook weer comfortabel kunt eten en praten.

 • Zorgeloos en spontaan kunnen lachen en praten
 • Krijg meer zelfvertrouwen
 • Een mooie, natuurlijke uitstraling
 • Verbetering van de kwaliteit van uw gebit

Welke behandeling heb ik nodig voor een mooier gebit?

Bent u benieuwd naar welke behandeling wij u kunnen bieden voor het mooier maken van uw gebit? Plan een adviesgesprek bij ons in. We verwelkomen u graag in ons praktijk. De tandarts controleert uw gebit, bespreekt uw wensen en adviseert u over een behandeling die bij uw persoonlijke situatie past.

Esthetische tandheelkunde bij Tandartspraktijk Laan op Zuid in Rotterdam

U bent van harte welkom bij onze tandartspraktijk Laan op Zuid in Rotterdam voor alle tandheelkundige behandelingen. We zijn zeer ervaren met cosmetische behandelingen en zorgen graag voor een mooi en gezond gebit.

Tandartspraktijk Laan op Zuid

Laan op Zuid 2
3071 AA Rotterdam

  Openingstijden

  Maandag:08:00 – 17:00 uur
  pauze:                 13:00 – 13:45 uur
  Dinsdag:08:00 – 17:00 uur
  pauze:                 13:00 – 13:45 uur
  Woensdag:08:00 – 17:00 uur
  pauze:                 13:00 – 13:45 uur
  Donderdag:08:00 – 17:00 uur
  pauze:                 13:00 – 13:45 uur
  Vrijdag:08:00 – 17:00 uur
  pauze:                 13:00 – 13:45 uur
  Zaterdag:08:00 – 15:30 uur
  pauze:                 12:00 – 12:30 uur
  Zondag:Gesloten

  Contact opnemen

  Voor meer informatie over esthetische tandheelkunde of onze service kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een afspraak inplannen. Onze tandartsen adviseren u graag over een behandeling die het beste aansluit op uw wensen.

  Veelgestelde vragen over esthetische tandheelkunde

  We hebben de meestgestelde vragen over esthetische tandheelkunde hieronder voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag.

  Wat betekent esthetische tandheelkunde?

  Esthetische tandheelkunde draait om het verfraaien van het gebit. ‘Esthetisch’ betekent niet voor niets ‘mooi’: in het algemeen is een esthetisch gebit symmetrisch recht en wit van kleur. Met cosmetische behandelingen maken we het gebit mooier, zodat u weer met een stralende glimlach door het leven gaat.

  Waar kan ik terecht voor esthetische tandheelkunde?

  Bij Tandartspraktijk Laan op Zuid zijn we gespecialiseerd in behandelingen als tanden bleken, facings, kronen en bruggen. U kunt bij ons terecht voor het mooier maken van uw gebit. Tijdens een vrijblijvend eerste consult adviseert de tandarts u over de beste oplossing voor uw situatie.

  Zijn alle esthetische tandartsbehandelingen altijd mogelijk?

  Dit verschilt per behandeling, maar in veel gevallen is het belangrijk dat alle tanden gewisseld zijn en de kaak volgroeid is. Daarom zijn veel esthetische tandartsbehandelingen niet mogelijk bij kinderen. De tandarts adviseert u graag over een passende oplossing voor uw gebit.

  Wat kosten behandelingen binnen de esthetische tandheelkunde?

  De tandartstarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn dus voor iedere tandartspraktijk in Nederland hetzelfde. Uiteraard zit er wel verschil in de kosten tussen bijvoorbeeld het plaatsen van facings en het bleken van tanden. Bekijk alle tarieven voor de kosten van alle behandelingen.

  Worden cosmetische behandelingen vergoed?

  Helaas worden cosmetische behandelingen meestal niet vergoed voor volwassenen. En hoewel voor kinderen onder de 18 jaar oud worden alle tandheelkundige behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar, vormen esthetische behandelingen hierop een uitzondering. Voor de precieze vergoedingen binnen uw aanvullende tandartsverzekering kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.