fbpx

Klantervaringen

Tandartspraktijk Laan op Zuid in Rotterdam heeft als doel het bieden van de beste tandheelkundige zorg, maar ook het zorgen voor een vertrouwde omgeving waar u op een prettige manier behandeld wordt. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere patiënten bij onze praktijk? Bekijk hieronder een greep uit onze Google-reviews of deel uw eigen ervaring met anderen.

Laat een Google review achter

Ook een review achterlaten?

Wilt u ook uw ervaring met tandartspraktijk Laan op Zuid delen? Laat anderen weten wat u van ons vindt. We stellen uw feedback enorm op prijs en doen er alles aan om u professionele tandheelkundige zorg te bieden met de beste service. Dankzij uw terugkoppeling kunnen we onze service continu verbeteren, zodat u met een goed gevoel naar de tandarts blijft gaan.

Plan nu uw afspraak in

In onze moderne tandartspraktijk in Rotterdam bieden we patiënten algemene en specialistische tandheelkundige behandelingen. Daarnaast adviseren we u over een goede mondhygiëne en zijn we er in geval van spoed. Neem voor een afspraak gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.