fbpx

Klantervaringen

Tandartspraktijk Laan op Zuid in Rotterdam heeft als doel het bieden van de beste tandheelkundige zorg, maar ook het zorgen voor een vertrouwde omgeving waar u op een prettige manier behandeld wordt. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere patiënten bij onze praktijk? Bekijk hieronder een greep uit onze Google-reviews of deel uw eigen ervaring met anderen.

pulveris bonux
pulveris bonux
2023-02-14
The best dentist Ive been to in my entire life! She was so nice, understanding and accomodating. I told her that I am on the spectrum and she let me listen to music and fidget to take my mind of the procedure. She also didn't shame me for my tooth hygiene practices and advised products that would help me with sensory issues around flossing and brushing. Id highly recommend this place for everyone and anyone on the spectrum.
Maysa Abed el hai
Maysa Abed el hai
2023-01-25
I visited the clinic with my son, Very friendly and patient staff ,they answered all my questions and assured me that every thing will go as planned . Great service,highly recommended .
Tariq Abed el hai
Tariq Abed el hai
2023-01-25
Great staff with a very experienced doctor , Indisputably the best dental services I had . Thanks for dr.Khatib Very recommended 👍🏼
Mo Yaya
Mo Yaya
2022-10-06
Al jaren patiënt bij deze praktijk en dr.Khatib een van de beste tandartsen die ik ooit heb meegemaakt. Professioneel, heel erg schoon en netjes en het allerbelangrijkste natuurlijk je wordt altijd goed en snel geholpen met je gebit. Echt een aanrader !
Gerlinde van der Does
Gerlinde van der Does
2022-09-08
Heel fijne praktijk! Netjes, schoon, altijd vriendelijk en uitgebreid geholpen.
Hanne G
Hanne G
2022-08-16
Hele vriendelijke en kundige tandarts. Had vandaag mijn 1e wortelkanaalbehandeling en het stelde echt niets voor. Tijdens en na de (snelle, efficiënte) behandeling heb ik niks gevoeld. Absolute aanrader!
Nai abu aqfa
Nai abu aqfa
2022-05-24
I highly recommend this clinic, Dr. Khatib and his team were very competent and friendly. I‘m very satisfied with my treatment & all my questions were answered patiently and appropriately.
Arie Spiering
Arie Spiering
2022-05-24
Bij Dr.Kathib een prachtig nieuwe smile gekregen, Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen Na 3 korte sessies durf ik met vertrouwen weer breeduit te lachen, Kon zelf beslissen welk materiaal na uitgebreid advies. Ik geef Dr Kathib en Sandy van Erkel het hoogste cijfer, van harte aanbevolen Sabine

Laat een Google review achter

Ook een review achterlaten?

Wilt u ook uw ervaring met tandartspraktijk Laan op Zuid delen? Laat anderen weten wat u van ons vindt. We stellen uw feedback enorm op prijs en doen er alles aan om u professionele tandheelkundige zorg te bieden met de beste service. Dankzij uw terugkoppeling kunnen we onze service continu verbeteren, zodat u met een goed gevoel naar de tandarts blijft gaan.

Plan nu uw afspraak in

In onze moderne tandartspraktijk in Rotterdam bieden we patiënten algemene en specialistische tandheelkundige behandelingen. Daarnaast adviseren we u over een goede mondhygiëne en zijn we er in geval van spoed. Neem voor een afspraak gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.