fbpx

Nieuwe patiënten

Bij Tandartspraktijk Laan op Zuid heten we nieuwe patiënten uit Rotterdam en omgeving van harte welkom! Uw glimlach staat bij ons centraal en we zijn er trots op dat we topkwaliteit tandheelkundige zorg kunnen bieden. Dit alles in een omgeving waar u zich direct goed voelt. Goed nieuws: we hebben ruimte voor nieuwe patiënten en nodigen u graag uit om u in te schrijven.

  • Kindvriendelijke tandarts
  • Ruimte voor nieuwe patiënten
  • Eenvoudig online inschrijven

Online inschrijvenContact opnemen

Aanmeldingsproces

  1. Inschrijfformulier invullen: meld u aan als nieuwe patiënt door het inschrijfformulier op onze website in te vullen of door langs te gaan bij onze praktijk in Rotterdam. Onze vriendelijke baliemedewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en meer informatie te geven.
  2. Inschrijven van gezinsleden: bij uw eigen inschrijving kunt u direct eventuele gezinsleden toevoegen. Klik op “meer gezinsleden inschrijven” en vul hier alle gegevens in.
  3. Het plannen van uw eerste bezoek: zodra we uw inschrijfformulier hebben ontvangen, nemen we contact met u op om uw eerste afspraak te plannen.

Uw eerste bezoek bij Tandartspraktijk Laan op Zuid

Tijdens uw eerste bezoek voeren we een uitgebreide tandheelkundige controle uit en maken we indien nodig röntgenfoto’s, om uw mondgezondheid volledig te beoordelen. We vragen met uw toestemming uw medische gegevens op van uw oude tandarts. Op basis hiervan kunnen we voor u het beste behandelplan opstellen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Hierna zullen we de tijd nemen om uw behandelplan te bespreken. We vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd bent en comfortabel met uw zorgplan.

Angst voor de tandarts

We begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommige patiënten spannend kan zijn. Bij Tandartspraktijk Laan op Zuid nemen we angst voor de tandarts zeer serieus en zetten we ons in om een omgeving te creëren waarin u zich veilig en begrepen voelt. Ons team heeft ervaring met angstige patiënten en biedt verschillende opties om uw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Heeft u of uw kind last van tandartsangst? Laat dit ons dan voorafgaand aan uw bezoek weten.

Kindvriendelijke tandarts

Bij Tandartspraktijk Laan op Zuid weten we hoe belangrijk het is om kinderen al op jonge leeftijd een positieve ervaring met de tandarts te geven. Onze praktijk is ingericht met het oog op kinderen, waardoor zij zich op hun gemak zullen voelen. Ons vriendelijke team neemt de tijd om uw kinderen te leren kennen en hen op een speelse manier vertrouwd te maken met tandheelkundige zorg. We leggen alles rustig uit en zorgen ervoor dat ze zich goed voelen na iedere afspraak. Zo bouwen we samen aan een levenslange, gezonde glimlach. Ook met uw kind naar de tandarts? Lees meer informatie op onze pagina “met uw kind naar de tandarts”.

Waarom kiezen voor Tandartspraktijk Laan op Zuid?

  • Deskundige zorg: ons team van ervaren tandartsen en tandheelkundige professionals is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg.
  • Moderne technologie: we gebruiken de nieuwste tandheelkundige technologieën en technieken om u de beste zorg mogelijk te maken.
  • Patiëntcomfort: uw comfort en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Persoonlijke aandacht: bij ons bent u geen nummer. We nemen de tijd om u te leren kennen en een zorgplan op te stellen dat aan uw unieke behoeften voldoet.

Online inschrijven als nieuwe patiënt

We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij Tandartspraktijk Laan op Zuid. Bent u klaar om de overstap te maken? Neem vandaag nog contact met ons op om uw eerste afspraak te plannen.

Tandartspraktijk Laan op Zuid

Laan op Zuid 2
3071 AA Rotterdam