fbpx

Weekend tandarts Rotterdam

Veel mensen kunnen door werk of school, moeilijk de tijd vinden voor tandartsbezoeken. Bij Tandartspraktijk Laan op Zuid in Rotterdam begrijpen we dat tandheelkundige zorg niet altijd kan wachten tot na het weekend. Daarom zijn we als uw vertrouwde weekend tandarts in Rotterdam, ook open op zaterdagen. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht hun doordeweekse schema, toegang heeft tot essentiële tandheelkundige zorg. Mocht er sprake zijn van spoed buiten onze openingstijden, dan kunt u terecht bij het Erasmus MC. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of schrijf u in als patiënt.

  • Op zaterdagen geopend
  • Op zondag kunt u terecht in het Erasmus MC
  • Altijd de beste zorg

Of schrijf u in als nieuwe patiënt bij Tandartspraktijk Laan op Zuid.

Tandarts weekend Rotterdam: ook op zaterdag!

Als weekend tandarts Rotterdam-Zuid, bieden we dezelfde tandheelkundige behandelingen aan als op de doordeweekse dagen. Op zaterdag is onze praktijk geopend en volledig uitgerust om een breed scala aan alledaagse behandelingen uit te voeren. Of u nu voor een periodieke controle komt, een vulling nodig heeft, of met een spoedgeval te maken krijgt, ons ervaren team staat 6 dagen per week voor u klaar!

Spoed tandarts Rotterdam

We begrijpen dat spoedeisende tandheelkundige situaties op elk moment kunnen voorkomen. Wanneer onze praktijk gesloten is, kunt u voor alle spoedeisende tandheelkundige hulp terecht bij de spoed tandarts in Rotterdam. Deze tandartsenpost is gevestigd in het Erasmus MC en biedt 24/7 spoedeisende tandheelkundige hulp. U wordt vriendelijk verzocht eerst het spoednummer te bellen via 010 – 455 21 55, voordat u naar de praktijk komt.

Wanneer is iets spoed?

Als u ernstige pijn ervaart, een probleem heeft met uw tand, kies beugel of een andere acute tandheelkundige situatie ondervindt, is het essentieel om niet te wachten. Spoedgevallen kunnen variëren van een afgebroken tand, een losgekomen beugel die voor ongemak zorgt, tot plotselinge en hevige pijn die niet te negeren is. In dergelijke gevallen is het cruciaal om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. We zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt, zodat het probleem niet verergert.

Kosten van de weekend tandarts in Rotterdam

De kosten voor de tandarts hangen af van de behandeling die u nodig heeft. Heeft u een tandartsverzekering? Dan hoeft u niet meteen te betalen. We sturen de nota rechtstreeks naar uw verzekeraar. Wat uw verzekering dekt, hangt af van uw polis. Als u geen verzekering heeft, moet u de kosten voor de spoedbehandeling direct betalen. We helpen u graag zodat alles duidelijk is.

Schrijf u vandaag nog in als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij Tandartspraktijk Laan op Zuid? Geen probleem. We zorgen ervoor dat u toegang heeft tot hoogwaardige tandheelkundige zorg, ook in het weekend. Inschrijven is zo gepiept en opent de deur naar zorgeloze, kwalitatieve zorg voor u en uw familie. Geen zorgen meer over hoe uw tandartsbezoeken in uw drukke schema past.

Inschrijven

Neem contact op met Tandartspraktijk Laan op Zuid

Maak vandaag nog een afspraak bij Tandartspraktijk Laan op Zuid voor uw reguliere controles of spoedbehandelingen op zaterdag. Heeft u vragen over onze behandelingen, tarieven of wilt u meer informatie over de dekking van uw tandartsverzekering? Neem dan contact met ons op. Onze vriendelijke tandartsen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Spoedafspraak bij Tandartspraktijk Laan op Zuid in Rotterdam

Onze tandartspraktijk is gevestigd in het centrum van Rotterdam, midden op de Kop Van Zuid. Voor uw spoedafspraak kunt u ons uitstekend bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Openingstijden

Maandag:08:00 – 17:00 uur
pauze:                 13:00 – 13:45 uur
Dinsdag:08:00 – 17:00 uur
pauze:                 13:00 – 13:45 uur
Woensdag:08:00 – 17:00 uur
pauze:                 13:00 – 13:45 uur
Donderdag:08:00 – 17:00 uur
pauze:                 13:00 – 13:45 uur
Vrijdag:08:00 – 17:00 uur
pauze:                 13:00 – 13:45 uur
Zaterdag:08:00 – 15:30 uur
pauze:                 12:00 – 12:30 uur
Zondag:Gesloten